Cosmo en Furness gaan onderhoud doen voor Krone

Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks gaan onderhoud- en reparatiewerkzaamheden doen voor het Duitse bedrijf ‘Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH’, beter bekend als Krone.

Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst met Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH uit het Duitse Werlte. Door deze samenwerkingsovereenkomst op het gebied van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan Krone-voertuigen, is de dienstverlening van Cosmo Trucks en Koops Furness aan bestaande en nieuwe klanten vergroot. Fahrzeugwerk Krone heeft zich door deze samenwerkingsovereenkomst verzekerd van een uitbreiding van zijn servicenetwerk in Nederland. Met onmiddellijke ingang kan men bij vestigingen van Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan materieel van Krone. Gero Schulze Isfort van Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH omschrijft het samenwerkingsverband als ‘een belangrijke stap voor Krone’ om het servicenetwerk in Nederland te optimaliseren.

Cosmo Trucks is onder andere gevestigd in Leeuwarden, Bolsward, Heerenveen, Steenwijk, Zwolle, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Almere, Utrecht, Woerden, Doetinchem, Winterswijk, Lochem, Apeldoorn, Hengelo en Oldenzaal. De vestigingen van Koops Furness Trucks waar Krone-service wordt verleend, bevinden zich in Duiven, Oss, Nijmegen, Almere, Barneveld, Hilversum, Twello en Varsseveld.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Cosmo en Furness gaan onderhoud doen voor Krone - Automobielmanagement.nl

Cosmo en Furness gaan onderhoud doen voor Krone

Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks gaan onderhoud- en reparatiewerkzaamheden doen voor het Duitse bedrijf ‘Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH’, beter bekend als Krone.

Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst met Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH uit het Duitse Werlte. Door deze samenwerkingsovereenkomst op het gebied van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan Krone-voertuigen, is de dienstverlening van Cosmo Trucks en Koops Furness aan bestaande en nieuwe klanten vergroot. Fahrzeugwerk Krone heeft zich door deze samenwerkingsovereenkomst verzekerd van een uitbreiding van zijn servicenetwerk in Nederland. Met onmiddellijke ingang kan men bij vestigingen van Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan materieel van Krone. Gero Schulze Isfort van Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH omschrijft het samenwerkingsverband als ‘een belangrijke stap voor Krone’ om het servicenetwerk in Nederland te optimaliseren.

Cosmo Trucks is onder andere gevestigd in Leeuwarden, Bolsward, Heerenveen, Steenwijk, Zwolle, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Almere, Utrecht, Woerden, Doetinchem, Winterswijk, Lochem, Apeldoorn, Hengelo en Oldenzaal. De vestigingen van Koops Furness Trucks waar Krone-service wordt verleend, bevinden zich in Duiven, Oss, Nijmegen, Almere, Barneveld, Hilversum, Twello en Varsseveld.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding