Care Schadeservice Den Haag 400e Lesonal-gebruiker

Lesonal-importeur bv Verfindustrie Spectrum heeft officieel de 400e Lesonal-gebruiker verwelkomd: Care Schadeservice Den Haag Maanweg.

Vestigingsmanager René van Knotsenburg en werkplaatschef Cock Bellekom ontvingen een Lesonal-klok en een Lesonal-taart uit handen van Erik van der Kamp (bv Verfindustrie Spectrum) en Martin Verdoold (Akzo Nobel Car Refinishes).

Care Amstelveen in 2004 de eerste vestiging die overging op Lesonal. Het autolakmerk werd dat jaar in ons land geïntroduceerd en is één van de twee waarmee in de Care-vestigingen in Nederland wordt gespoten. Spectrum heeft in relatief korte tijd een behoorlijk aandeel in de autoschademarkt geworven met Lesonal. De van oorsprong Duitse Lesonal-fabrieken zijn onderdeel van het Nederlandse Akzo Nobel-concern.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Care Schadeservice Den Haag 400e Lesonal-gebruiker - Automobielmanagement.nl

Care Schadeservice Den Haag 400e Lesonal-gebruiker

Lesonal-importeur bv Verfindustrie Spectrum heeft officieel de 400e Lesonal-gebruiker verwelkomd: Care Schadeservice Den Haag Maanweg.

Vestigingsmanager René van Knotsenburg en werkplaatschef Cock Bellekom ontvingen een Lesonal-klok en een Lesonal-taart uit handen van Erik van der Kamp (bv Verfindustrie Spectrum) en Martin Verdoold (Akzo Nobel Car Refinishes).

Care Amstelveen in 2004 de eerste vestiging die overging op Lesonal. Het autolakmerk werd dat jaar in ons land geïntroduceerd en is één van de twee waarmee in de Care-vestigingen in Nederland wordt gespoten. Spectrum heeft in relatief korte tijd een behoorlijk aandeel in de autoschademarkt geworven met Lesonal. De van oorsprong Duitse Lesonal-fabrieken zijn onderdeel van het Nederlandse Akzo Nobel-concern.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding