400 bezoekers Altac Marktplein (met fotogalerij)

Het Autoschade Marktplein, dat gisteren (22 april) in Drachten werd georganiseerd door Altac en Autoplaat, is bezocht door zo’n vierhonderd mensen.

Doel van het marktplein was om bezoekers te informeren over nieuwe ontwikkelingen in reparatietechnieken voor de schadeherstelbranche. Vertegenwoordigd waren 22 toeleveranciers van Altac en Autoplaat; lezingen werden verzorgd door Focwa en Autoplaat.

Het concept van het regionaal georganiseerde Marktplein was een vervolg op de eerder door Altac-partner bv Verfindustrie Spectrum georganiseerde marktpleinen in Heerhugowaard en Den Haag. Het is de bedoeling dat deze bij voldoende belangstelling ook worden georganiseerd in de andere regionen van Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

400 bezoekers Altac Marktplein (met fotogalerij) - Automobielmanagement.nl

400 bezoekers Altac Marktplein (met fotogalerij)

Het Autoschade Marktplein, dat gisteren (22 april) in Drachten werd georganiseerd door Altac en Autoplaat, is bezocht door zo’n vierhonderd mensen.

Doel van het marktplein was om bezoekers te informeren over nieuwe ontwikkelingen in reparatietechnieken voor de schadeherstelbranche. Vertegenwoordigd waren 22 toeleveranciers van Altac en Autoplaat; lezingen werden verzorgd door Focwa en Autoplaat.

Het concept van het regionaal georganiseerde Marktplein was een vervolg op de eerder door Altac-partner bv Verfindustrie Spectrum georganiseerde marktpleinen in Heerhugowaard en Den Haag. Het is de bedoeling dat deze bij voldoende belangstelling ook worden georganiseerd in de andere regionen van Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding