KPV Saico neemt CWN spuitcabines over

Spuitcabineleverancier KPV Saico in Werkendam heeft per 1 juni de activiteiten overgenomen van Cabinebouw Warmtetechniek Nederland CWN BV in Ede.

CWN en KPV Saico BV worden samengevoegd onder de nieuwe naam CWN Spuitcabines BV. KPV is in het jaar 2000 gestart, hoofdzakelijk in de industriële markt. In 2003 kwam daar het dealerschap bij van Saico autospuitcabines. De  overname van CWN past volgens KPV Saico in zijn "strategie om de sterkste speler in de markt te worden."

CWN vroeg in april surseance van betaling en werd later failliet verklaard. Na onderhandelingen tussen de bewindvoerder van CWN en KPV Saico is overeenstemming bereikt over de voortzetting van de activiteiten van CWN. De nieuwe onderneming gaat drie divisies tellen: CWN (autoschade- en vrachtwagencabines), Saico (autospuitcabines) en KPV (industriële installaties, spuit- en droogcabines, afzuiginstallaties en railsystemen). Verder wordt het leveringsprogramma uitgebreid met spuitapparatuur, zoals airless, air-mix, persluchtsystemen, elektrostatisch en 2-k doseerinstallaties. Het nieuwe management van CWN Spuitcabines BV bestaat uit Klaas Vlot (techniek en installatie), Rob van de Werd (commerciële activiteiten) en Diane Vlot (administratie en financiën).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

KPV Saico neemt CWN spuitcabines over - Automobielmanagement.nl

KPV Saico neemt CWN spuitcabines over

Spuitcabineleverancier KPV Saico in Werkendam heeft per 1 juni de activiteiten overgenomen van Cabinebouw Warmtetechniek Nederland CWN BV in Ede.

CWN en KPV Saico BV worden samengevoegd onder de nieuwe naam CWN Spuitcabines BV. KPV is in het jaar 2000 gestart, hoofdzakelijk in de industriële markt. In 2003 kwam daar het dealerschap bij van Saico autospuitcabines. De  overname van CWN past volgens KPV Saico in zijn "strategie om de sterkste speler in de markt te worden."

CWN vroeg in april surseance van betaling en werd later failliet verklaard. Na onderhandelingen tussen de bewindvoerder van CWN en KPV Saico is overeenstemming bereikt over de voortzetting van de activiteiten van CWN. De nieuwe onderneming gaat drie divisies tellen: CWN (autoschade- en vrachtwagencabines), Saico (autospuitcabines) en KPV (industriële installaties, spuit- en droogcabines, afzuiginstallaties en railsystemen). Verder wordt het leveringsprogramma uitgebreid met spuitapparatuur, zoals airless, air-mix, persluchtsystemen, elektrostatisch en 2-k doseerinstallaties. Het nieuwe management van CWN Spuitcabines BV bestaat uit Klaas Vlot (techniek en installatie), Rob van de Werd (commerciële activiteiten) en Diane Vlot (administratie en financiën).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding