ASN via Autoschade Service Nijhuis ook in Denekamp

Bij de ASN Groep sluit zich vandaag, 1 juli 2010, een nieuwe vestiging aan: ASN Autoschade Service Nijhuis Denekamp.

ASN Nijhuis Denekamp is de 54e ASN-vestiging; naar verwachting zal de franchiseketen dit jaar op zestig vestigingen uitkomen.

ASN typeert zijn jongste aanwinst als "een belangrijke steunpilaar in Oost-Nederland." De basis werd tientallen jaren geleden gelegd door Bertie en Marian Nijhuis. In 2002 vierde het bedrijf zijn 25-jarig bestaan. Zoon Rick kwam in 2003 bij zijn ouders in de zaak werken. Geleidelijk verwierf hij in de daaropvolgende jaren het volledige eigendom. Op 1 januari 2010 traden Bertie en Marian Nijhuis definitief terug. Momenteel zijn zeven mensen fulltime actief op de werkvloer. ASN Nijhuis Denekamp wordt ook een Quick Repair-vestiging, waar kleine schades tegen vaste tarieven worden gerepareerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ASN via Autoschade Service Nijhuis ook in Denekamp - Automobielmanagement.nl

ASN via Autoschade Service Nijhuis ook in Denekamp

Bij de ASN Groep sluit zich vandaag, 1 juli 2010, een nieuwe vestiging aan: ASN Autoschade Service Nijhuis Denekamp.

ASN Nijhuis Denekamp is de 54e ASN-vestiging; naar verwachting zal de franchiseketen dit jaar op zestig vestigingen uitkomen.

ASN typeert zijn jongste aanwinst als "een belangrijke steunpilaar in Oost-Nederland." De basis werd tientallen jaren geleden gelegd door Bertie en Marian Nijhuis. In 2002 vierde het bedrijf zijn 25-jarig bestaan. Zoon Rick kwam in 2003 bij zijn ouders in de zaak werken. Geleidelijk verwierf hij in de daaropvolgende jaren het volledige eigendom. Op 1 januari 2010 traden Bertie en Marian Nijhuis definitief terug. Momenteel zijn zeven mensen fulltime actief op de werkvloer. ASN Nijhuis Denekamp wordt ook een Quick Repair-vestiging, waar kleine schades tegen vaste tarieven worden gerepareerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding