Dit heeft dit grossiersbedrijf laten weten na de bekendmaking dat R-M Autolakken Ep van der Scheer Autolakken overneemt. De balieverkoop van Van der Scheer is inmiddels overgenomen door Remar Lakservice. Dit bedrijf richt zich op contante verkoop van kleine hoeveelheden paint en nonpaint producten een bedrijven en particulieren.

Ep van der Scheer Autolakken is sinds 2005 gevestigd in IJsselmuiden, maar opereerde vóór die tijd vanuit Zwolle. De verkoop aan R-M is het gevolg van de gewijzigde distributie van autolakken en van de economische situatie, zo laat het bedrijf weten. Om de dienstverlening te waarborgen heeft men overeenstemming bereikt met R-M en De Beer over de voortzetting van de distributie van producten. Dit betekent dat per 1 augustus R-M Nederland de distributie van R-M heeft overgenomen en zal voortzetten vanuit Zwolle. PaintSupport, de nieuwe distributeur van lakproducten van De Beer Refinish, heeft de distributie van dit merk overgenomen en zet deze voort vanuit Lelystad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding