Centraal op de beursstand staat de nieuwe toepassing van de hybride verbindingstechnieken voor het schadeherstel.

BMW is de eerste autofabrikant die voor zijn modellen nieuwe hybride verbindingstechnieken voor het schadeherstel heeft geïntroduceerd. Op de stand wordt met een BMW-body getoond dat aan het vervangen van een stalen achterscherm helemaal geen lasapparatuur meer te pas komt. Hierbij zijn alle lasverbindingen vervangen door lijm in combinatie met ponsnagels of blindklinknagels. VOC biedt een opleiding hybride verbindingstechnieken aan. Belangstellenden kunnen zich daar volgende maand op de stand (401) in Hardenberg (19 t/m 21 oktober) meteen voor inschrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding