Een aanzienlijk deel van de nog te repareren auto’s worden of zijn al ondergebracht bij Schadenet Reco. Volgens Cor Webbe, directeur van Reco Autoschade Groep, zijn sinds de ontruiming van de garage inmiddels ruim honderd auto’s bij Reco  binnengebracht via bergingsbedrijf Vrolijk. Alle eigenaren worden persoonlijk op de hoogte gesteld van de voortgang en krijgen de mogelijkheid van een gratis leenauto. "Veel eigenaren en bestuurders komen een kijkje nemen bij hun auto. Eerst zie je de opluchting en later de zorg of het allemaal nog wel goed komt."

Bij Reco is ook afgelopen weekeinde doorgewerkt om alle auto’s zo snel mogelijk gerepareerd c.q. gereinigd te krijgen. De verwachting is dat in de loop van deze week alle nog te herstellen auto’s weer kunnen worden afgeleverd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding