Het product wordt aangeboden door het tv-programma Tommy Teleshopping en kan worden besteld voor 39,95 euro. "Even over de kras heen strijken en wég is de kras", citeert Tros Radar uit de demonstratie van Tommy Teleshopping. Het consumentenprogramma is op het product gekomen na klachten en heeft het laten beoordelen door de deskundigen van een ROC opleidingscentrum in Apeldoorn. De conclusie: "In geen enkele van de praktijktests lukt het hen echter om het wonderbaarlijke resultaat uit de verkoopvideo te reproduceren. Je blijft de kras zien, ook dat de stift er een laagje overheen aanbrengt. Bovendien was je het er zo vanaf", zo is het oordeel. "De Fix it Pro? Weggegooid geld."

Klik HIER voor het filmpje over de krasverwijderaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding