"Gratis Porsche 911 rijden vanaf 20 november", zo betoogt Profile Tyrecenter Westland. "Om klanten nog meer te verwennen." Deze bijzondere auto kunnen vaste klanten gebruiken als hun eigen auto bij Profile Tyrecenter staat voor service of onderhoud. Omdat er één Porsche beschikbaar is, is het noodzakelijk dat mensen zich hiervoor vooraf inschrijven.

Volgens Peter van den Berg, manager van Profile Tyrecenter Westland, gaat het hier om een ludieke actie waarmee het bedrijf elk jaar haar klanten wil verwennen: "Dit jaar kwam mijn zoon Carlo met het idee om een Porsche te laten bestickeren en deze in te zetten als leenauto. Onze bedoeling is om de verwachtingen van klanten te blijven overtreffen met ons serviceniveau." Voordat de Porsche in gebruik werd genomen, werd er in de regio al veel over gepraat, aldus Van den Berg: "Klanten kwamen bij ons aan de balie om te vragen naar deze leenauto. Er zijn zelfs reparaties uitgesteld omdat klanten graag in de Porsche willen rijden." Om misbruik te voorkomen is in de auto een ‘black box’ gemonteerd die precies registreert wat er allemaal met de auto is gebeurd. "Zo kunnen we hem met een gerust hart uitlenen."

Möller Autoschade lanceert voor haar gratis vervangend vervoer auto´s een upgrade klasse. Wanneer iemands auto wordt hersteld kan hij in plaats van gratis vervangend vervoer ook kiezen voor een Peugeot RCZ, tegen een bijbetaling van 28 euro per dag. “Tijdens de BNR rally bleek de Peugeot RCZ een bijzonder gewaardeerde auto”, aldus Alfred Möller. “Naast een visueel kunststukje heeft Peugeot van de RCZ ook een echte rijdersauto gemaakt. Gezien het succes zullen er komend jaar meerdere RCZ’s worden opgenomen in de upgrade klasse van Möller Autoschade.” Möller Autoschade was begin november hoofdsponsor van de BNR Autorally, een rally die werd georganiseerd door het Business Netwerk Rotterdam. Möller heeft toen onder meer verschillende Peugeot RCZ’s beschikbaar gesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding