In aanwezigheid van circa 250 leden werd hier ‘de aftrap gegeven’ voor de vereniging, zoals voorzitter Douwe Bekius het verwoordde. Voor elke vakgroep binnen deze vereniging werden een bestuur en een voorzitter gekozen. Voor de vakgroep Autopoetsbedrijven bestaat het bestuur nu uit vijf leden, met als voorzitter Rense Hoekstra.

De vakgroep Autorestauratiebedrijven heeft een bestuur van vier leden met als voorzitter Ben Kolvenbach. De vakgroep Bekleedbedrijven heeft ook een bestuur van vier leden, waarvan Leo Mulder is verkozen tot voorzitter. Van de Vakgroep Caravan- en Camperservicebedrijven is Han Tosses gekozen als voorzitter. Het bestuur telt zes leden.

De vakgroep Autoruitherstelbedrijven heeft een bestuur met vijf leden, waarvan Douwe Bekius werd gekozen als voorzitter. De vakgroep Motorfiets Schade Bedrijven tenslotte telt drie bestuursleden; de vacature van voorzitter is nog vacant. Als nieuwe voorzitter van de vereniging Focwa Specialisten wordt Ben Kolvenbach door het huidige verenigingsbestuur voorgedragen. Kolvenbach is eigenaar/directeur van Autorestauratiebedrijf Kolvenbach in Beneden-Leeuwen. De formele aanstelling vindt na 1 januari plaats wanneer het nieuwe verenigingsbestuur in werking is.

 

http://www.focwa.nl/

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding