Dit waren deelnemers van de opleidingen die zijn gestart in januari 2009 in Best, Assen en Nieuwegein. Zij ontvingen het certificaat uit handen van Onno Bordewijk, commercieel manager VOC, en trainer Waldek van Dijk. Autoschadetechnicus is als nieuw beroep ontstaan naar aanleiding van de technologische veranderingen, voertuigevolutie en marktontwikkelingen die voor een verschuiving van de werkzaamheden hebben gezorgd. Tijdens de opleiding wordt door een stapsgewijze ontwikkeling de technologie van de voertuigsystemen aan de hand van de handelingscyclus aangeleerd. Dit waarborgt het inzicht in de complexiteit en onderlinge samenhang van de verschillende voertuigsystemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding