Interiura heeft vestigingen in 13 landen en partners in nog eens 28 landen. Lars Krogius is een organisatie van onafhankelijke taxateurs, schade-experts en claims managers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsinki en heeft kantoren in de Baltische Staten, Denemarken, Zweden, Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland. Alle claims in Finland, Denemarken, Zweden, Estland, Letland en Litouwen, gegenereerd door het Interiura netwerk, worden behandeld door CED’s locale partner Lars Krogius. CED zegt erg blij te zijn met het nieuwe partnership. Men is van mening dat Lars Krogius een belangrijke rol kan spelen in de openstelling van de locale markten voor andere producten die CED ontwikkelt voor de Europese verzekeringssector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding