Johan van Klinken, directeur van Care Schadeservice, zegt dat de overname past in de ambitie om naast autonome groei ook via acquisitie te groeien. "Voor ons is de overname een unieke kans onze positie in de regio te versterken." Care telt op dit moment 66 vestigingen in Nederland en België

Volgens Jan-Geerlof de Ruiter, Algemeen Directeur van de Stam Groep, heeft Stam bewust gekozen voor afbouw van de schadetak. "Wij hebben, met vijf schadebedrijven, overcapaciteit. Daarom willen wij onze organisatie aanpassen aan het werkaanbod." Dit heeft nu geresulteerd in de verkoop van Terberg Autoschade, één van de grotere schadeherstelbedrijven. Over wat de afbouw van de schadetak gaat betekenen voor de Schadex-vestigingen, eveneens onderdeel van de Stam Groep, kan het bedrijf nog niets zeggen. De transactie is overigens nog onder voorbehoud van de relevante organen en autoriteiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding