Met behulp van de techniek Sprayless Scratch Repair wordt  steenslag of een kras zodanig bewerkt dat deze niet meer zichtbaar is. SSR beweert tachtig procent van de beschadigingen te repareren ‘tegen een fractie van de kosten ten opzicht van de traditionele schadebedrijven’. Om de kwaliteit te waarborgen geeft SSR twee jaar garantie op een uitgevoerde reparatie.
SSR Nederland is onderdeel van de Daytona Holding. SSR heeft het opleiding- en begeleidingsbureau Allround Service ingeschakeld om haar systeem te promoten en de mensen op te leiden en te begeleiden tot SSR Dealer. SSR streeft er naar om dit jaar nog twintig dealers aan te stellen. Dat aantal moet in 2011 doorgroeien naar vijftig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding