Topherstel kiest ABS, CARe en Schadenet

Schadestuurder Topherstel heeft drie ketens gekozen voor herstel van schades aan auto’s die zijn verzekerd bij de aangesloten autoverzekeraars.

De keuze is gevallen op ABS Autoherstel, Care Schadeservice en Schadenet. Voor de gebieden waar deze schadeketens geen dekking hebben, gaat men sturen naar individuele schadeherstelbedrijven die juist niet zijn aangesloten bij een keten. De nieuwe sturingsstrategie volgt op een eerder uitgeschreven tender.

 

Topherstel kiest ABS, CARe en Schadenet - Automobielmanagement.nl

Topherstel kiest ABS, CARe en Schadenet

Schadestuurder Topherstel heeft drie ketens gekozen voor herstel van schades aan auto’s die zijn verzekerd bij de aangesloten autoverzekeraars.

De keuze is gevallen op ABS Autoherstel, Care Schadeservice en Schadenet. Voor de gebieden waar deze schadeketens geen dekking hebben, gaat men sturen naar individuele schadeherstelbedrijven die juist niet zijn aangesloten bij een keten. De nieuwe sturingsstrategie volgt op een eerder uitgeschreven tender.