De ludieke actie draagt het motto ‘Wij willen u ook eens blij maken met een sterretje’. Ze moet de aandacht vestigen op autoruitschade en de nieuwe reparatiehars van de ruithersteller. In totaal heeft het bedrijf 25 duizend sterretjes om vrijdag uit te delen.

In een toelichting stelt Carglass dat voorruiten van auto’s de laatste tien jaar steeds dunner zijn geworden, als gevolg van technologische ontwikkelingen. Opspattende steentjes veroorzaken schades die bestaan uit "duizenden microscopische kleine scheurtjes". Om ook die te kunnen herstellen heeft Carglass "in samenwerking met wetenschappers" de HPX3-hars ontwikkeld. Die zou ook die kleinste scheurtjes – ‘uitlopers’ – opvullen en zo doorscheuren van het sterretje voorkomen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding