Het aantal regio’s binnen de verkooporganisatie in Nederland wordt teruggebracht van drie naar twee, oftewel de regio’s West en Oost. In de regio West blijft Peter Smulders Regional Sales Manager, terwijl in de regio Oost Sjoerd Hendriks benoemd is tot Regional Sales Manager. Hij volgt Paul van Roosmalen en Eef Bijsterbosch op; deze laatste gaat met vervroegd pensioen.

Paul van Roosmalen is per 1 januari 2011 benoemd tot Key Account Manager. In deze hoedanigheid wordt hij commercieel verantwoordelijk voor een aantal landelijk en regionaal opererende ketens. Voor een aantal ketens vervulde Van Roosmalen  deze rol al. Sjoerd Hendriks heeft vanaf 1998 diverse functies vervuld binnen AkzoNobel waaronder Technisch Consultant, Account Manager en Verkoop Teamleider. Zowel Peter Smulders, Sjoerd Hendriks als Paul van Roosmalen rapporteren aan National Sales Manager Jan Hemmink.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding