Via www.autotaalglas.tevreden.nl hebben in 2010 ruim 23.000 automobilisten een uitgebreide klantbeoordeling ingevuld en daarbij als eindcijfer een 8,2 aan het bedrijf gegeven. Op de 2e plaats eindigde Jack van Dijke van Autotaalglas uit Goes geëindigd, de 3e plaats was voor Maarten van den Berg van Autotaalglas Nieuwegein. 
Jaarlijks wordt door Autotaalglas de ‘Franchisenemer van het Jaar’ verkiezing gehouden onder de franchisenemers van alle 53 vestigingen. Op basis van criteria als klanttevredenheid, service, groei en diverse commerciële en financiële aspecten worden de best presterende vestigingen gekozen. De uitslag van de verkiezing wordt traditiegetrouw tijdens de jaarlijkse Kick Off van Autotaalglas bekend gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding