Volgens de brancheorganisatie is sprake van oplichting door dit bedrijf. Door de toevoeging van het jaartal 2011 in de naam denken veel mensen van doen te hebben met De Telefoongids – maar dat is niet zo. "Ondanks het feit dat we hier niet mee in zee wilden gaan en daar ook een toezegging voor hebben gekregen, blijkt er toch een addertje onder het gras te zitten", aldus een Focwa-lid. "Welk van de twee vakjes je ook aanvinkt, je zit er aan vast voor minimaal drieduizend euro, op jaarbasis."

Focwa benadrukt dat De Telefoongids BV (met Gouden Gids en www.detelefoongids.nl) wél een bonafide partij is. In alle andere gevallen raadt Focwa niet met aanbieders in zee te gaan. "Niet tekenen en retourneren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding