daarmee stuurt Achmea nu klanten van drie verzekeringslabels naar GlasGarage voor het herstel van autoruitschade. Volgens Leo Smid, commercieel directeur van GlasGarage, kozen diverse verzekeraars en leasemaatschappijen in de afgelopen jaren al voor zijn bedrijf. "De samenwerking met Achmea is een belangrijke vervolgstap en een groot compliment voor onze organisatie."

Overigens geeft Smid aan dat GlasGarage streeft naar meer nieuwe afspraken met verzekeraars en leasemaatschappijen. "Ook willen we ons netwerk franchisenemers uitbreiden, vooral door gaten in de dekking van Nederland te vullen." Smid verwacht dat het aantal franchisenemers bij GlasGarage eind dit jaar zo’n honderd zal bedragen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding