De vestiging-Eindhoven is gespecialiseerd in hoogwaardig en efficiënt schadeherstel en huist in het nieuwe pand van VW/Audi-dealer Van den Udenhout aan de A2 in Eindhoven. Belangrijke redenen voor Meeùs om de vestiging Eindhoven toe te voegen aan het eigen netwerk zijn de locatie langs de A2 en de aangeboden specialismen.

Voor directeur Kjeld van Leeuwen is de aansluiting bij Meeùs een bevestiging dat de gedachte achter het verdelen van specialismen over de diverse vestigingen aanslaat. "Wij zijn ‘Eindhoven’ gestart vanuit onze overtuiging dat binnen ons netwerk deze gespecialiseerde vestiging van toegevoegde waarde zou zijn. Zowel voor onszelf, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers. Nu merken wij dat de marktpartijen inderdaad erg gecharmeerd zijn van deze nieuwe werkwijze. Wij zijn in april gestart met nog geen enkele omzet, inmiddels hebben onze mensen de handen vol aan mooie opdrachten."

Autoherstel Van Leeuwen Groep heeft vestigingen in Aarle Rixtel, Best, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Oisterwijk. Er werken 85 mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding