Voluit heet de vestiging ASN Autoschade Service Govers Roosendaal. Het bedrijf is volgens de keten "een belangrijke steunpilaar in West-Brabant." Er werken acht mensen fulltime.

Met de aansluiting krijgt Govers volgens ASN Groep voortaan makkelijker toegang tot de zakelijke markt. In 1990 ging Govers, toen 22 jaar oud, aan de slag als autoschadehersteller. In de loop der jaren legde het bedrijf zich ook toe op het aanpassen van koelwagens en het zelf bouwen van carrosserieën hiervoor. Inmiddels zijn de koelwagenactiviteiten gestaakt, behalve op serviceverzoek en in incidentele gevallen. Voor de beide vestigingen van VW/Audi-dealer Borchwerf (Roosendaal en Bergen op Zoom) verzorgt Govers schadeherstel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding