Door de samenwerking hoopt WSB een betere toegang te krijgen tot de autoschadeherstelbranche en de automotive- en transportsector. Sata GmbH levert een programma spuitpistolen.

WSB is al exclusief distributeur van Wagner en Walther-Pilot spuitapparatuur voor industriële verfspuittoepassingen. "De toevoeging van de Sata spuitpistolen vult het bestaande programma professionele spuitapparatuur uitstekend aan", zo meldt men. WSB opereert sinds januari van dit jaar vanuit een nieuw bedrijfspand in Utrecht.

Begin deze week liet EMM weten vanaf 1 oktober 2011 te stoppen met de import en verkoop van SATA-producten voor de Nederlandse markt. EMM was gedurende één jaar exclusief distributeur van SATA spuitpistolen en -onderdelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding