Care wekelijks bij RTL7 in Helden van de Weg

RTL7 zendt vanaf zaterdag 1 oktober wekelijks om 19.00 uur de nieuwe serie Helden van de Weg uit. Care Schadeservice is er een vaste waarde.

Het realityprogramma belicht degenen die weer en wind trotseren om na elk incident de weg schoon te maken. De kijker volgt bergers Wout, Jeffrey, Simon, Ernst en Piet ze vanaf de eerste melding via de portofoon tot de laatste glasscherven zijn opgeruimd. Als ‘de held’ in kwestie bij een ongeval arriveert, is de eerste file vaak al gevormd. Te zien is hoe hij via de berm of vluchtstrook zijn weg naar de plek des onheils baant. Vanaf daar – aldus het persbericht – "wordt de kijker meegenomen in de ruzie, paniek en gesprekken tussen de berger en ‘de ongelukkigen’." De medewerkers van Care

zijn te zien bij het gereed maken van het voertuig.

"Met Helden van de Weg geven we een blik achter de schermen en laten we het grote publiek zien wat er allemaal voor nodig is om snel weer op weg te helpen", zegt Johan van Klinken, directeur van Care Schadeservice: "Veel mensen hebben geen besef van wat er achter de schermen gebeurt wanneer ze een ongeluk hebben gehad. Ze zijn altijd verbaasd als hun auto vaak binnen een week alweer als nieuw wordt afgeleverd."

Reacties

Afl. van zaterdag 05/11/”11: Care schadeservice zou zich moete schamen voor het spuitwerk aan die Alfa Romeo. Wat een gigantisch kleurverschil zat er aan de zijkant. Ik ben blij dat het mijn auto niet is…!

Geplaatst door: Martijn op
Care wekelijks bij RTL7 in Helden van de Weg - Automobielmanagement.nl

Care wekelijks bij RTL7 in Helden van de Weg

RTL7 zendt vanaf zaterdag 1 oktober wekelijks om 19.00 uur de nieuwe serie Helden van de Weg uit. Care Schadeservice is er een vaste waarde.

Het realityprogramma belicht degenen die weer en wind trotseren om na elk incident de weg schoon te maken. De kijker volgt bergers Wout, Jeffrey, Simon, Ernst en Piet ze vanaf de eerste melding via de portofoon tot de laatste glasscherven zijn opgeruimd. Als ‘de held’ in kwestie bij een ongeval arriveert, is de eerste file vaak al gevormd. Te zien is hoe hij via de berm of vluchtstrook zijn weg naar de plek des onheils baant. Vanaf daar – aldus het persbericht – "wordt de kijker meegenomen in de ruzie, paniek en gesprekken tussen de berger en ‘de ongelukkigen’." De medewerkers van Care

zijn te zien bij het gereed maken van het voertuig.

"Met Helden van de Weg geven we een blik achter de schermen en laten we het grote publiek zien wat er allemaal voor nodig is om snel weer op weg te helpen", zegt Johan van Klinken, directeur van Care Schadeservice: "Veel mensen hebben geen besef van wat er achter de schermen gebeurt wanneer ze een ongeluk hebben gehad. Ze zijn altijd verbaasd als hun auto vaak binnen een week alweer als nieuw wordt afgeleverd."

Reacties

Afl. van zaterdag 05/11/”11: Care schadeservice zou zich moete schamen voor het spuitwerk aan die Alfa Romeo. Wat een gigantisch kleurverschil zat er aan de zijkant. Ik ben blij dat het mijn auto niet is…!

Geplaatst door: Martijn op