Volgens RTV Drenthe heeft de rechtbank in Assen gisteren uitgesproken dat Starglass de verzekeraar bijna 380 duizend euro moet terugbetalen voor onterecht uitgevoerde reparaties aan autoruiten. Ook moet het bedrijf zo’n dertien mille aan proceskosten betalen.

Univé sleepte Starglass medio juni voor de rechter. Om tot een beslissing te komen, bekeek die op 22 augustus met eigen ogen een autoruitreparatie door Starglass. Mede op basis daarvan is de rechter nu tot het oordeel gekomen dat Starglass veel kleine, oppervlakkige beschadigingen aan autoruiten heeft uitgevoerd die niet onder de verzekering vallen. Deze handelingen werden vervolgens gedeclareerd als breuk, scheur, ster of barst. Volgens de rechter is op die manier bij elkaar voor zo’n 380 duizend euro ten onrechte gedeclareerd bij Univé.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding