Op 1 oktober vindt de officiële opening plaats. Het autoschadeherstelbedrijf is gemoderniseerd en heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Het oppervlak bedraagt nu 600 m2. Daarnaast is eigenaar Paul Zwebe naast het schadeherstelbedrijf een nieuw tuningbedrijf gestart onder de naam Car Styling Tuning Aalsmeer. Dit laatste bedrijf was een al lang gekoesterde wens: "In dit nieuwe bedrijf gaan we het uiterlijk van auto’s verfraaien. Wij werkten voorheen al met een extern tuningbedrijf, maar toen dit bedrijf na 7 jaar ophield te bestaan zijn wij zelf gestart. Tevens is er een webshop waar de tuningsproducten online kunnen worden besteld."

De opening is op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de opening is er een dikke Mercedes-Benz AMG Black Edition met carbon aanwezig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding