"Bij ons staat kwaliteit en daaraan onlosmakelijk verbonden kennis zeer hoog in het vaandel", legt Nicole Spenkelink, directeur A.A.S., uit. "Uiteraard blijven onze klanten altijd nummer één maar kwaliteit leveren aan deze klanten kan alleen als je werkt met heel goed opgeleide mensen. Continue scholing is daarom één van onze speerpunten. Vandaar dat we met z´n allen op de laatste ledenbijeenkomst besloten hebben dat alle A.A.S. bedrijven minimaal één Autoschadetechnicus in dienst moeten hebben."

Voor een aantal bedrijven is dit al een feit en de overige leden gaan nu samen dit traject aan. Spenkelink: "Daarvoor gaan we samenwerken met VOC om in een versneld traject van maximaal anderhalf jaar dit voor de gehele keten gerealiseerd te hebben. Een hele opgave voor de medewerkers en we zijn dan ook heel erg trots met de gedrevenheid van deze aspirant-A.A.S. Autoschadetechnici. De eerste groep studenten is al van start gegaan."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding