Daarmee kan een garage- en/of schadebedrijf volledig automatisch zijn klanten na een (schade-)werkplaatsbezoek of autoaanschaf uitnodigen voor een tevredenheidsonderzoek. Alle scores en reviews op het onderzoek zijn voor het garage- en/of schadebedrijf real-time te bekijken op een persoonlijke pagina. Daarnaast kunnen resultaten gepubliceerd worden op autobedrijf.tevreden.nl, de eigen website, AutoTrack.nl en binnenkort ook ANWB.nl.

Commerce Delta is leverancier van Delta/W, een softwarepakket voor het schadeherstel-, garage-, truck- en caravanbedrijf. Met de nieuwe tool kunnen garage- en/of schadebedrijf inspelen op de groeiende vraag naar transparantie op internet. Ook kunnen bedrijven aan potentiële klanten betrouwbare informatie bieden om hun aankoopkeuzes op te baseren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding