Commerce Delta is al meer dan vijftien jaar één van de grootste spelers op  het gebied van backofficesystemen voor het auto(schade)bedrijf en bekend van K&S Software. Met de toetreding breidt Solera in Nederland zijn productaanbod verder uit. Commerce Delta levert onder andere het backofficesysteem Delta/W. Voor de schadeherstelbedrijven die gebruik maken van Delta/W betekent de samenwerking dat de diensten van Commerce Delta verder geïntegreerd worden met de dienstverlening van Solera-dochter ABZ. Dit zorgt voor een verdere optimalisatie van efficiency in het schade-afhandelingsproces. "Wij blijven als zelfstandige unit opereren binnen Solera", aldus Jasper Nieuwenhuis, commercieel directeur van Commerce Delta. "Maar door de toetreding kunnen we elkaar beter aanvullen met activiteiten die elkaar eerst overlapten."

Commerce Delta wordt net als ABZ, AUTOonline en Market Scan een dochter- en werkmaatschappij van Solera Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding