Het fungeert als blijk van milieuvriendelijk werken en moet bedrijven in staat stellen zich te onderscheiden in de teruglopende schademarkt. Klanten kunnen aan het label zien dat het betreffende schadeherstelbedrijf duurzaam onderneemt. Oftewel: de meest milieubewuste producten en diensten gebruikt.

Volgens Han Verschoor, Sales Manager DuPont Refinish Nederland, wordt het ook voor bedrijven in de schadeherstelbranche steeds belangrijker om milieubewustzijn te promoten. "Professionele relaties, waaronder wagenparkbeheerders, verzekeraars en leasemaatschappijen, verwachten dat er gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke producten en werkmethodes. Ook dragen deze werkmethodes bij aan het verlagen van de schadelast."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding