Donkers Autoschade Moergestel maakt doorstart

Donkers Autoschade in Moergestel (aan de A58) heeft een doorstart gemaakt onder de naam R. Donkers Autoschade.

Het autoschadebedrijf werd op 19 april failliet verklaard. Oprichter Chris Donkers stapte in 2005 uit het bedrijf, dat toen onder leiding kwam te staan van Hans van Poorten. Na diens faillissement werd de onderneming grondig gerenoveerd en pakte de 25-jarige Ruud Donkers (zoon van de oprichter) de draad weer op. Hij heeft werkervaring opgedaan in het bedrijf van zijn vader en daarna bij verschillende andere schadeherstelbedrijven als receptionist en calculator.

Het bedrijfspand van R. Donkers Autoschade heeft een oppervlak van duizend vierkante meter en is uitgerust met twee spuitcabines voor personenauto’s en één voor industrieel spuitwerk en bedrijfsauto’s. Ruud Donkers is gestart met twee medewerkers. Commerce Delta meldt het backofficesysteem Delta/W te gaan leveren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Alle succes Ruud en laat zien wat je waard bent!!!! groet Spierings Nol sr.

Geplaatst door: Spierings Nol. op

Wij kunnen de heer R. Donkers van harte aanbevelen. Klantvriendelijk en vakkundig, wij hebben zeer goede ervaring opgedaan. Arrestadia.nl

Geplaatst door: Arrestadia Rechtsbijstand op
Donkers Autoschade Moergestel maakt doorstart - Automobielmanagement.nl

Donkers Autoschade Moergestel maakt doorstart

Donkers Autoschade in Moergestel (aan de A58) heeft een doorstart gemaakt onder de naam R. Donkers Autoschade.

Het autoschadebedrijf werd op 19 april failliet verklaard. Oprichter Chris Donkers stapte in 2005 uit het bedrijf, dat toen onder leiding kwam te staan van Hans van Poorten. Na diens faillissement werd de onderneming grondig gerenoveerd en pakte de 25-jarige Ruud Donkers (zoon van de oprichter) de draad weer op. Hij heeft werkervaring opgedaan in het bedrijf van zijn vader en daarna bij verschillende andere schadeherstelbedrijven als receptionist en calculator.

Het bedrijfspand van R. Donkers Autoschade heeft een oppervlak van duizend vierkante meter en is uitgerust met twee spuitcabines voor personenauto’s en één voor industrieel spuitwerk en bedrijfsauto’s. Ruud Donkers is gestart met twee medewerkers. Commerce Delta meldt het backofficesysteem Delta/W te gaan leveren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Alle succes Ruud en laat zien wat je waard bent!!!! groet Spierings Nol sr.

Geplaatst door: Spierings Nol. op

Wij kunnen de heer R. Donkers van harte aanbevelen. Klantvriendelijk en vakkundig, wij hebben zeer goede ervaring opgedaan. Arrestadia.nl

Geplaatst door: Arrestadia Rechtsbijstand op