Nieuwe pay off schadeketen A.A.S.

‘A.A.S.: Uw persoonlijke ondernemer in schade!’ – zo luidt de nieuwe pay off van Allround Automotive Solutions.

Door de aanpassing sluit de slogan inhoudelijk beter aan bij de huidige marktpositie van de keten, zegt directeur Nicole Spenkelink. "Onze oude pay off – ‘Dé oplossing voor autoschade’ voldeed niet meer. Wij bieden nu ook een allround one-stop concept bovenop ons reguliere autoschadeherstel. Aanvullende services zijn het schadeherstel aan caravans, campers, zwaar vervoer, motoren, scooters en autoruitschadeherstel. Bovendien leveren we nu ook aanvullende aanverwante services, waaronder een gratis online verhaalservice van de WA schade."

A.A.S. startte in december 2006 met veertig herstelbedrijven. Inmiddels zijn bij de keten 63 zelfstandige ondernemers aangesloten.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe pay off schadeketen A.A.S. - Automobielmanagement.nl

Nieuwe pay off schadeketen A.A.S.

‘A.A.S.: Uw persoonlijke ondernemer in schade!’ – zo luidt de nieuwe pay off van Allround Automotive Solutions.

Door de aanpassing sluit de slogan inhoudelijk beter aan bij de huidige marktpositie van de keten, zegt directeur Nicole Spenkelink. "Onze oude pay off – ‘Dé oplossing voor autoschade’ voldeed niet meer. Wij bieden nu ook een allround one-stop concept bovenop ons reguliere autoschadeherstel. Aanvullende services zijn het schadeherstel aan caravans, campers, zwaar vervoer, motoren, scooters en autoruitschadeherstel. Bovendien leveren we nu ook aanvullende aanverwante services, waaronder een gratis online verhaalservice van de WA schade."

A.A.S. startte in december 2006 met veertig herstelbedrijven. Inmiddels zijn bij de keten 63 zelfstandige ondernemers aangesloten.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding