ASN Heijmans koopt Autoschade Knop

ASN Heijmans in Steenbergen neemt per 1 januari 2012 plaatsgenoot Autoschade Knop over.

Het schadeherstelbedrijf verhuist dan vanaf de huidige locatie naar het 600 m2 grote bedrijfspand van Autoschade Knop. Daar werken drie mensen, ASN Heijmans telt zes man in dienst heeft. De drie nieuwkomers blijven allemaal in dienst, aldus directeur Arjan Heijmans. Willy Knop, de eigenaar van Autoschade Knop, stopt met werken.

ASN Heijmans houdt zich bezig met schadeherstel van personenauto’s, bedrijfsauto’s en caravans. Arjan Heijmans heeft het bedrijf vorig jaar van zijn ouders overgenomen en is hiermee de tweede generatie die het bedrijf runt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ASN Heijmans koopt Autoschade Knop - Automobielmanagement.nl

ASN Heijmans koopt Autoschade Knop

ASN Heijmans in Steenbergen neemt per 1 januari 2012 plaatsgenoot Autoschade Knop over.

Het schadeherstelbedrijf verhuist dan vanaf de huidige locatie naar het 600 m2 grote bedrijfspand van Autoschade Knop. Daar werken drie mensen, ASN Heijmans telt zes man in dienst heeft. De drie nieuwkomers blijven allemaal in dienst, aldus directeur Arjan Heijmans. Willy Knop, de eigenaar van Autoschade Knop, stopt met werken.

ASN Heijmans houdt zich bezig met schadeherstel van personenauto’s, bedrijfsauto’s en caravans. Arjan Heijmans heeft het bedrijf vorig jaar van zijn ouders overgenomen en is hiermee de tweede generatie die het bedrijf runt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding