Moederbedrijf Carglass doet overname in Italië

Het moederbedrijf van Carglass, Belron, neem dertien vestigingen over van de Italiaanse autoruithersteller Doctor Glass.

Met deze overname versterkt Belron zijn dekkingsgraad in Italië. Klanten en business partners zoals lease- en verzekeringsmaatschappijen worden hierdoor sneller geholpen. In de overgenomen filialen van Doctor Glass zijn in totaal dertig mensen werkzaam.

De komende maanden worden gebruikt om een integratieplan uit te werken. Uiteindelijk zullen de overgenomen filialen van Doctor Glass worden opgenomen in het bestaande netwerk van Carglass in Italië. De overname heeft verder geen gevolgen voor het personeel.

Belron repareert of vervangt per jaar bijna twaalf miljoen autoruiten. Wereldwijd heeft het bedrijf 25 duizend mensen in dienst. In Nederland heeft Carglass 54 Service Centers en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Moederbedrijf Carglass doet overname in Italië - Automobielmanagement.nl

Moederbedrijf Carglass doet overname in Italië

Het moederbedrijf van Carglass, Belron, neem dertien vestigingen over van de Italiaanse autoruithersteller Doctor Glass.

Met deze overname versterkt Belron zijn dekkingsgraad in Italië. Klanten en business partners zoals lease- en verzekeringsmaatschappijen worden hierdoor sneller geholpen. In de overgenomen filialen van Doctor Glass zijn in totaal dertig mensen werkzaam.

De komende maanden worden gebruikt om een integratieplan uit te werken. Uiteindelijk zullen de overgenomen filialen van Doctor Glass worden opgenomen in het bestaande netwerk van Carglass in Italië. De overname heeft verder geen gevolgen voor het personeel.

Belron repareert of vervangt per jaar bijna twaalf miljoen autoruiten. Wereldwijd heeft het bedrijf 25 duizend mensen in dienst. In Nederland heeft Carglass 54 Service Centers en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding