Glasgarant is gestart met kwaliteitschecks

Glasgarant is begonnen met een continue kwaliteitscheck.

In 2011 heeft Autoglas Auditors Nederland in opdracht van Glasgarant een groot aantal ruitreparaties onderworpen aan een kwaliteitscheck. Deze op willekeurige basis uitgevoerde audits wijzen uit dat er nog een kwaliteitsoptimalisatie kan plaatsvinden, aldus Glasgarant.

"Gelukkig is na bespreking van de resultaten met enkele partijen ook direct actie ondernomen om deze kwaliteitsverbetering daadwerkelijk te gaan realiseren. Voor Glasgarant was dit aanleiding om de audits ook in 2012 te continueren om zodoende te waarborgen dat verzekerden en verzekeraars waar voor hun geld krijgen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Glasgarant is gestart met kwaliteitschecks - Automobielmanagement.nl

Glasgarant is gestart met kwaliteitschecks

Glasgarant is begonnen met een continue kwaliteitscheck.

In 2011 heeft Autoglas Auditors Nederland in opdracht van Glasgarant een groot aantal ruitreparaties onderworpen aan een kwaliteitscheck. Deze op willekeurige basis uitgevoerde audits wijzen uit dat er nog een kwaliteitsoptimalisatie kan plaatsvinden, aldus Glasgarant.

"Gelukkig is na bespreking van de resultaten met enkele partijen ook direct actie ondernomen om deze kwaliteitsverbetering daadwerkelijk te gaan realiseren. Voor Glasgarant was dit aanleiding om de audits ook in 2012 te continueren om zodoende te waarborgen dat verzekerden en verzekeraars waar voor hun geld krijgen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding