ASN sluit overeenkomst met Electude voor AST-trainingen

Electude heeft een trainingsovereenkomst gesloten met ASN Groep.

Dit laat Electude weten. Door deze overeenkomst kunnen ASN-bedrijven hun medewerkers bij Electude laten opleiden.

Voor ASN gaf de modulaire opbouw van de trainingen de doorslag om voor Electude als opleider te kiezen. Door deze opbouw is het voor de ondernemer mogelijk om zijn medewerkers alleen die trainingen te laten volgen waarvan de kennis nog niet in huis is, aldus Aubry Mulder van Electude. "Voor trainingen waarvan al certificaten in huis zijn kan het bedrijf vrijstelling krijgen."

Electude maakt voorafgaande aan de trainingen gebruik van een instaptoets. Die toont aan of een medewerker capabel genoeg is om aan de training te kunnen deelnemen, maar ook of hij al over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om direct op examen te kunnen. Hierdoor kan Electude, voorafgaande aan de training, advies op maat geven. "Hierdoor wordt de opleidingsbehoefte per vestiging in kaart gebracht."

Inmiddels hebben de eerste ASN-medewerkers al hun trainingen gevolgd en met succes het examen behaald.

Electude verzorgt trainingen aan autobedrijven. Recentelijk werd er een tweede trainingslocatie geopend in het Horizon College te Heerhugowaard. Binnenkort komt er een derde locatie bij, in het Albeda college te Rotterdam. Op alle locaties worden naast de AST-trainingen ook de Electude-trainingen Motorvoertuigenelektronica verzorgd voor de (universele) autogarages.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ASN sluit overeenkomst met Electude voor AST-trainingen - Automobielmanagement.nl

ASN sluit overeenkomst met Electude voor AST-trainingen

Electude heeft een trainingsovereenkomst gesloten met ASN Groep.

Dit laat Electude weten. Door deze overeenkomst kunnen ASN-bedrijven hun medewerkers bij Electude laten opleiden.

Voor ASN gaf de modulaire opbouw van de trainingen de doorslag om voor Electude als opleider te kiezen. Door deze opbouw is het voor de ondernemer mogelijk om zijn medewerkers alleen die trainingen te laten volgen waarvan de kennis nog niet in huis is, aldus Aubry Mulder van Electude. "Voor trainingen waarvan al certificaten in huis zijn kan het bedrijf vrijstelling krijgen."

Electude maakt voorafgaande aan de trainingen gebruik van een instaptoets. Die toont aan of een medewerker capabel genoeg is om aan de training te kunnen deelnemen, maar ook of hij al over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om direct op examen te kunnen. Hierdoor kan Electude, voorafgaande aan de training, advies op maat geven. "Hierdoor wordt de opleidingsbehoefte per vestiging in kaart gebracht."

Inmiddels hebben de eerste ASN-medewerkers al hun trainingen gevolgd en met succes het examen behaald.

Electude verzorgt trainingen aan autobedrijven. Recentelijk werd er een tweede trainingslocatie geopend in het Horizon College te Heerhugowaard. Binnenkort komt er een derde locatie bij, in het Albeda college te Rotterdam. Op alle locaties worden naast de AST-trainingen ook de Electude-trainingen Motorvoertuigenelektronica verzorgd voor de (universele) autogarages.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding