Wijnand Mebius algemeen directeur ABS Autoherstel

Wijnand Mebius, voorheen General Manager van Achmea Schadeservice, treedt medio februari aan als algemeen directeur ABS Autoherstel. Daarmee is volgens de keten het directieteam compleet.

Mebius is aangesteld om de marktpositie van ABS Autoherstel in Nederland te versterken en mede invulling te geven aan de internationale uitrol van het ABS-concept. Onder zijn leiding wil ABS zijn formule doorontwikkelen en de organisatie verder professionaliseren. Ook wordt Mebius  verantwoordelijk voor een deel van de Nederlandse klantenportefeuille en gaat hij invulling geven aan een shared service centre voor ABS.

Cees Klaassen, directeur zakelijke markt en ABS International, typeert Mebius als een bouwer, verbinder en teamspeler. "Bovendien is hij vasthoudend en resultaatgericht en dat is precies dat we op dit moment bij ABS Autoherstel nodig hebben." Dank zij zijn vorige functie bij Achmea zou Mebius goed op de hoogte zijn van vraagstukken in de branche, zoals de toenemende concurrentie,  structurele overcapaciteit en groeiende druk vanuit diverse opdrachtgevers om de schadelast te beperken en de kwaliteit van de dienstverlening te vergroten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wijnand Mebius algemeen directeur ABS Autoherstel - Automobielmanagement.nl

Wijnand Mebius algemeen directeur ABS Autoherstel

Wijnand Mebius, voorheen General Manager van Achmea Schadeservice, treedt medio februari aan als algemeen directeur ABS Autoherstel. Daarmee is volgens de keten het directieteam compleet.

Mebius is aangesteld om de marktpositie van ABS Autoherstel in Nederland te versterken en mede invulling te geven aan de internationale uitrol van het ABS-concept. Onder zijn leiding wil ABS zijn formule doorontwikkelen en de organisatie verder professionaliseren. Ook wordt Mebius  verantwoordelijk voor een deel van de Nederlandse klantenportefeuille en gaat hij invulling geven aan een shared service centre voor ABS.

Cees Klaassen, directeur zakelijke markt en ABS International, typeert Mebius als een bouwer, verbinder en teamspeler. "Bovendien is hij vasthoudend en resultaatgericht en dat is precies dat we op dit moment bij ABS Autoherstel nodig hebben." Dank zij zijn vorige functie bij Achmea zou Mebius goed op de hoogte zijn van vraagstukken in de branche, zoals de toenemende concurrentie,  structurele overcapaciteit en groeiende druk vanuit diverse opdrachtgevers om de schadelast te beperken en de kwaliteit van de dienstverlening te vergroten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding