AkzoNobel vernieuwt contracten

AkzoNobel en haar autoreparatielakkendealers hebben een nieuwe distributieovereenkomst getekend. Vier dealers AJ Coatings (De Klomp), Color Up (Rijssen), Wico (Cuijk) en Altac (Drachten) opereren voor Lesonal in de markt naast BV Verfindustrie Spectrum (Mijdrecht).

AkzoNobel-merk Lesonal beweert in Nederland het lakmerk met het hoogste aantal mengmachines (ruim 400) te zijn. "Wij hebben een flinke groei doorgemaakt en gaan vol vertrouwen de toekomst in", aldus Martin Verdoold, commercieel manager Lesonal & Mason CT Nederland. "Reden voor AkzoNobel om de goede relatie verder te verstevigen met een verlenging van de distributie-overeenkomst."

Mike Harris, regional business manager bij AkzoNobel Automotive & Aerospace Coatings over de contractondertekening: "De Lesonal dealers zijn in de afgelopen jaren fors gegroeid en bezetten een belangrijke positie in de Nederlandse markt. Onze werkrelatie is een perfect voorbeeld van partnerschap: groei voor zowel de distributeurs, de schadeherstel-bedrijven als de lakleverancier."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van Harte Proficiat, heren.
Wij hebben de laatste jaren een stevige relatie gekregen, door goede service en een sterke prijs/ kwaliteit afspraak. Ga zo door en probeer de 400 afnemers te laten samenwerken.

Geplaatst door: Gerard / autoschadebedrijf op
AkzoNobel vernieuwt contracten - Automobielmanagement.nl

AkzoNobel vernieuwt contracten

AkzoNobel en haar autoreparatielakkendealers hebben een nieuwe distributieovereenkomst getekend. Vier dealers AJ Coatings (De Klomp), Color Up (Rijssen), Wico (Cuijk) en Altac (Drachten) opereren voor Lesonal in de markt naast BV Verfindustrie Spectrum (Mijdrecht).

AkzoNobel-merk Lesonal beweert in Nederland het lakmerk met het hoogste aantal mengmachines (ruim 400) te zijn. "Wij hebben een flinke groei doorgemaakt en gaan vol vertrouwen de toekomst in", aldus Martin Verdoold, commercieel manager Lesonal & Mason CT Nederland. "Reden voor AkzoNobel om de goede relatie verder te verstevigen met een verlenging van de distributie-overeenkomst."

Mike Harris, regional business manager bij AkzoNobel Automotive & Aerospace Coatings over de contractondertekening: "De Lesonal dealers zijn in de afgelopen jaren fors gegroeid en bezetten een belangrijke positie in de Nederlandse markt. Onze werkrelatie is een perfect voorbeeld van partnerschap: groei voor zowel de distributeurs, de schadeherstel-bedrijven als de lakleverancier."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van Harte Proficiat, heren.
Wij hebben de laatste jaren een stevige relatie gekregen, door goede service en een sterke prijs/ kwaliteit afspraak. Ga zo door en probeer de 400 afnemers te laten samenwerken.

Geplaatst door: Gerard / autoschadebedrijf op