MAX-Repair, netwerk schadeherstel bedrijfsvoertuigen

Onder de naam MAX-Repair is een nieuw schadeherstelnetwerk van start gegaan voor bedrijfsvoertuigen en zwaar materiaal in Nederland.

Het netwerk voorziet in landelijke dekking, inclusief een schadeherstelvestiging in België.

Max-Repair is ontstaan uit een bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Koops Furness Trucks, Loven Trucks en Truckland. Hierdoor is een infrastructuur voor schadeherstel ontstaan dat verspreid is over Nederland en België. De doelgroep bestaat uit fleetowners van bedrijfsvoertuigen ( > 3500 kg ) of zwaar materieel.

Het netwerk wil fleetowners beter inzicht geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing c.q. verlaging hiervan. Het dienstenpakket omvat onder meer spuiten, diagnose en richten tot het uitvoeren van voertuigreclame projecten. Voor opdrachtgevers is er één centrale loketfunctie, voor de afhandeling van lichte tot zeer zware schades. Dit geldt voor zowel verhaalbare schades richting de verzekeringsmaatschappijen als de niet verhaalbare schades. Ook is het mogelijk centraal afspraken te maken met betrekking tot planning en het afsluiten van service level agreements (SLA).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MAX-Repair, netwerk schadeherstel bedrijfsvoertuigen - Automobielmanagement.nl

MAX-Repair, netwerk schadeherstel bedrijfsvoertuigen

Onder de naam MAX-Repair is een nieuw schadeherstelnetwerk van start gegaan voor bedrijfsvoertuigen en zwaar materiaal in Nederland.

Het netwerk voorziet in landelijke dekking, inclusief een schadeherstelvestiging in België.

Max-Repair is ontstaan uit een bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Koops Furness Trucks, Loven Trucks en Truckland. Hierdoor is een infrastructuur voor schadeherstel ontstaan dat verspreid is over Nederland en België. De doelgroep bestaat uit fleetowners van bedrijfsvoertuigen ( > 3500 kg ) of zwaar materieel.

Het netwerk wil fleetowners beter inzicht geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing c.q. verlaging hiervan. Het dienstenpakket omvat onder meer spuiten, diagnose en richten tot het uitvoeren van voertuigreclame projecten. Voor opdrachtgevers is er één centrale loketfunctie, voor de afhandeling van lichte tot zeer zware schades. Dit geldt voor zowel verhaalbare schades richting de verzekeringsmaatschappijen als de niet verhaalbare schades. Ook is het mogelijk centraal afspraken te maken met betrekking tot planning en het afsluiten van service level agreements (SLA).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding