Kwik-Fit laat klant ruitherstel online plannen

Kwik-Fit Glas biedt “als eerste autoruitschadehersteller” zijn verzekerde klanten de mogelijkheid om online een ruitvervanging te plannen.

Kwik-Fit Glas heeft de digitale tool zelf ontwikkeld. In vier stappen wordt op basis van het kenteken volgens fabrieksspecificaties de juiste ruit geselecteerd. Na een controle van de verzekeringsdekking kan de klant een afspraak plannen in de digitale agenda bij één van de Kwik-Fit-vestigingen of op locatie. Ook ruitreparatie valt op die manier te plannen.

Zelf spreekt Kwik-Fit Glas van "een doorbraak als het gaat om service en gemak in autoruitherstel." Met de online planner zou de verzekerde klant in meer dan tachtig procent van alle gevallen in één keer klaar zijn, wat het proces aanzienlijk vereenvoudigt. Pieter Bikker, Fleet Sales Director van Kwik-Fit: "Waar andere autoruitherstellers er voor kiezen om door geldverslindende radio en TV campagnes de consument angst aan te jagen, kiezen wij er juist voor om te investeren in oplossingen die bijdragen aan het gemak van onze klanten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kwik-Fit laat klant ruitherstel online plannen - Automobielmanagement.nl

Kwik-Fit laat klant ruitherstel online plannen

Kwik-Fit Glas biedt “als eerste autoruitschadehersteller” zijn verzekerde klanten de mogelijkheid om online een ruitvervanging te plannen.

Kwik-Fit Glas heeft de digitale tool zelf ontwikkeld. In vier stappen wordt op basis van het kenteken volgens fabrieksspecificaties de juiste ruit geselecteerd. Na een controle van de verzekeringsdekking kan de klant een afspraak plannen in de digitale agenda bij één van de Kwik-Fit-vestigingen of op locatie. Ook ruitreparatie valt op die manier te plannen.

Zelf spreekt Kwik-Fit Glas van "een doorbraak als het gaat om service en gemak in autoruitherstel." Met de online planner zou de verzekerde klant in meer dan tachtig procent van alle gevallen in één keer klaar zijn, wat het proces aanzienlijk vereenvoudigt. Pieter Bikker, Fleet Sales Director van Kwik-Fit: "Waar andere autoruitherstellers er voor kiezen om door geldverslindende radio en TV campagnes de consument angst aan te jagen, kiezen wij er juist voor om te investeren in oplossingen die bijdragen aan het gemak van onze klanten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding