Allsecur voor vierde jaar op rij ‘Beste Keuze’ Autoverzekering.

Allsecur is voor het vierde jaar op rij gekozen tot ‘Beste Keuze’ Autoverzekering door Verzekeringssite.nl. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt op basis van premie en kwaliteit.

Allsecur wint de Gouden Award van Verzekeringssite.nl. De autoverzekeringen van ING en Zelf.nl winnen de Zilveren en Bronzen Award. Voor consumenten is zowel de premie als de kwaliteit van een autoverzekering belangrijk. Verzekeringssite.nl neemt beide aspecten mee in de beoordeling van de ‘Beste Keuze’ Autoverzekering. De autoverzekeraar met de hoogste totaalscore wint de ‘Beste Keuze’ Award 2012.

De top 3 is dit jaar anders dan vorig jaar doordat diverse autoverzekeraars het afgelopen jaar hun premies hebben verhoogd. Ondanks deze premiestijgingen zijn er nog steeds verzekeraars die een prima prijs/kwaliteit verhouding hebben, concludeert de jury. Daarmee vallen ze bij vergelijkingssites op en worden ze vaker gekozen door consumenten. Het is uniek dat Allsecur Autoverzekering voor de vierde keer op rij de ‘Beste Keuze’ Award wint. Allsecur laat zien dat het mogelijk is om een goede kwaliteit voor een lage prijs aan te bieden," aldus Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl. Annemarie Lagerweij, manager operations bij Allsecur vindt het een prachtig compliment: "Als honderd procent autoverzekeraar staat Allsecur voor kwaliteit én een scherpe prijs. Dat Allsecur voor het vierde jaar op rij weer beloond wordt met de ‘Beste Keuze’ Award laat zien dat klanten dit ook zo waarderen."

Sinds 2009 kent Verzekeringssite.nl jaarlijks de ‘Beste Keuze’ Awards toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee zet Verzekeringsite.nl verzekeraars in de spotlights, die het beste scoren op cruciale onderdelen als premie en kwaliteit. Reacties van de winnaars en een toelichting op de selectiecriteria  http://www.verzekeringssite.nl/blog/allsecur-wint-voor-vierde-jaar-op-rij-de-beste-keuze-autoverzekering/

Allsecur voor vierde jaar op rij ‘Beste Keuze’ Autoverzekering. - Automobielmanagement.nl

Allsecur voor vierde jaar op rij ‘Beste Keuze’ Autoverzekering.

Allsecur is voor het vierde jaar op rij gekozen tot ‘Beste Keuze’ Autoverzekering door Verzekeringssite.nl. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt op basis van premie en kwaliteit.

Allsecur wint de Gouden Award van Verzekeringssite.nl. De autoverzekeringen van ING en Zelf.nl winnen de Zilveren en Bronzen Award. Voor consumenten is zowel de premie als de kwaliteit van een autoverzekering belangrijk. Verzekeringssite.nl neemt beide aspecten mee in de beoordeling van de ‘Beste Keuze’ Autoverzekering. De autoverzekeraar met de hoogste totaalscore wint de ‘Beste Keuze’ Award 2012.

De top 3 is dit jaar anders dan vorig jaar doordat diverse autoverzekeraars het afgelopen jaar hun premies hebben verhoogd. Ondanks deze premiestijgingen zijn er nog steeds verzekeraars die een prima prijs/kwaliteit verhouding hebben, concludeert de jury. Daarmee vallen ze bij vergelijkingssites op en worden ze vaker gekozen door consumenten. Het is uniek dat Allsecur Autoverzekering voor de vierde keer op rij de ‘Beste Keuze’ Award wint. Allsecur laat zien dat het mogelijk is om een goede kwaliteit voor een lage prijs aan te bieden," aldus Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl. Annemarie Lagerweij, manager operations bij Allsecur vindt het een prachtig compliment: "Als honderd procent autoverzekeraar staat Allsecur voor kwaliteit én een scherpe prijs. Dat Allsecur voor het vierde jaar op rij weer beloond wordt met de ‘Beste Keuze’ Award laat zien dat klanten dit ook zo waarderen."

Sinds 2009 kent Verzekeringssite.nl jaarlijks de ‘Beste Keuze’ Awards toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee zet Verzekeringsite.nl verzekeraars in de spotlights, die het beste scoren op cruciale onderdelen als premie en kwaliteit. Reacties van de winnaars en een toelichting op de selectiecriteria  http://www.verzekeringssite.nl/blog/allsecur-wint-voor-vierde-jaar-op-rij-de-beste-keuze-autoverzekering/