Care Schadeservice neemt Perfekta in Breda over

Care Schadeservice heeft schadebedrijf Perfekta in Breda overgenomen. Daarmee komt het aantal vestigingen van de formule in Nederland op 62.

Afgelopen vrijdag ondertekende de keten een overeenkomst met Huub Janssens en Jan van Roosmalen. Met de overname van Perfekta voegt Care binnen twee weken tijd de negende vestiging aan zijn netwerk toe. Eerder deze maand werden Van Leeuwen Autoherstel (zes vestigingen), UAS Deventer en Carrosserie Govaerts in België overgenomen. Bij onze zuiderburen staat de teller van Care nu op veertien.

Johan van Klinken, Algemeen Directeur Care Schadeservice zegt nog te kijken naar eventuele samenvoeging van vestigingen. In Breda en Den Bosch bijvoorbeeld liggen nu diverse werkplaatsen op korte afstand. "Maar eerst zorgen we dat de nieuwe vestigingen helemaal geïntegreerd zijn binnen Care. Daarna kijken we wel verder hoe we de capaciteit zo optimaal mogelijk kunnen inzetten."

Perfekta maakte in juni 2009 een doorstart en sloot het afgelopen jaar naar eigen zeggen af met een "prima resultaat". Voor de eigenaren echter – Jan van Roosmalen en Huub Janssens – "waren de ontwikkelingen op de schadeherstelmarkt en de toenemende ketenvorming aanleiding ons te bezinnen op de toekomst van het bedrijf. Om verder succesvol te kunnen zijn, zouden wij aansluiting moeten zoeken bij een bestaande keten." Van Roosmalen is ervan overtuigd dat de aansluiting bij Care Schadeservice "zorgt voor continuïteit van de onderneming en een garantie biedt voor de werkgelegenheid."

Care Schadeservice neemt Perfekta in Breda over - Automobielmanagement.nl

Care Schadeservice neemt Perfekta in Breda over

Care Schadeservice heeft schadebedrijf Perfekta in Breda overgenomen. Daarmee komt het aantal vestigingen van de formule in Nederland op 62.

Afgelopen vrijdag ondertekende de keten een overeenkomst met Huub Janssens en Jan van Roosmalen. Met de overname van Perfekta voegt Care binnen twee weken tijd de negende vestiging aan zijn netwerk toe. Eerder deze maand werden Van Leeuwen Autoherstel (zes vestigingen), UAS Deventer en Carrosserie Govaerts in België overgenomen. Bij onze zuiderburen staat de teller van Care nu op veertien.

Johan van Klinken, Algemeen Directeur Care Schadeservice zegt nog te kijken naar eventuele samenvoeging van vestigingen. In Breda en Den Bosch bijvoorbeeld liggen nu diverse werkplaatsen op korte afstand. "Maar eerst zorgen we dat de nieuwe vestigingen helemaal geïntegreerd zijn binnen Care. Daarna kijken we wel verder hoe we de capaciteit zo optimaal mogelijk kunnen inzetten."

Perfekta maakte in juni 2009 een doorstart en sloot het afgelopen jaar naar eigen zeggen af met een "prima resultaat". Voor de eigenaren echter – Jan van Roosmalen en Huub Janssens – "waren de ontwikkelingen op de schadeherstelmarkt en de toenemende ketenvorming aanleiding ons te bezinnen op de toekomst van het bedrijf. Om verder succesvol te kunnen zijn, zouden wij aansluiting moeten zoeken bij een bestaande keten." Van Roosmalen is ervan overtuigd dat de aansluiting bij Care Schadeservice "zorgt voor continuïteit van de onderneming en een garantie biedt voor de werkgelegenheid."