De shop-in-shop vestiging is de negentiende van Autoglaz. De overeenkomst werd ondertekend door Jan van Wingerden, namens ASC Breda, en Maxim Bakker, franchisemanager Autoglaz. Volgens Bedrijfsleider Robbert Bastiaansen volgt de start met Autoglaz op de aansluiting bij AH Autoschade Herstel begin dit jaar. "Dat beviel goed, daarom wilden wij ook nieuwe mogelijkheden aanboren voor ruitschadeherstel. Om de huidige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en ook nieuwe klanten aan te trekken hebben we ons aangesloten bij Autoglaz."

Autoschade Centrum Breda is in 1988 overgenomen door Van Wingerden. Sindsdien heeft hij de onderneming uitgebouwd tot een fullservice schadeherstelbedrijf. Het bevindt zich midden tussen de Bredase autobedrijven en heeft een werkplaats van achthonderd vierkante meter. Er werken tien mensen. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding