Het bedrijf in Heerlen gaat verder onder de naam ASN Autoschade Service Heerlen. Daarnaast worden in Sittard en Maastricht balies geopend onder de naam ASN Autoschade Service Sittard en ASN Autoschade Service Maastricht.

Directeur Peter Hekkert: "Wij willen onze zelfstandigheid behouden, maar ook meer grip krijgen op de overige schadestromen in Zuid-Limburg. ASN Groep geeft ons die mogelijkheid. Met de naamsverandering willen we het universele karakter van ons schadebedrijf benadrukken." Mede-directeur Jean Linssen wijst op de sturing van klanten via verzekeraars en leasemaatschappijen. "Daardoor is een constante stroom van werk gegarandeerd en kunnen wij ons volledig richten op de kwaliteit van het schadeherstel en onze klanten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding