Met de verhuizing wordt een nieuwe start gemaakt met de toekomstplannen van Car Repair Online Products. CROP heeft zich zeven jaar geleden als één van de eerste bedrijven in Nederland volledig toegelegd op de online verkoop van Paint & Non-Paint producten waarbij de distributie uitbesteed werd.  Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een leverancier voor de lakverwerkende industrie in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Tsjechië.

De nieuwe, eigen locatie biedt niet alleen meer ruimte om verder te groeien, maar ook de mogelijkheid om de dienstverlening aan de klanten en resellers verder te kunnen optimaliseren en uit te breiden.  Zo kan op werkdagen tot 18.00 uur ‘s-avonds besteld worden waarna de bestelling de volgende dag wordt bezorgd en  zal het assortiment aanzienlijk worden uitgebreid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding