Het gaat om een initiatief in samenwerking met J & T Autolease, een gerenommeerde top 10-autoleasemaatschappij. Schadeondernemers sluiten een contract af met een looptijd van twee jaar. Halen ze een vooraf afgesproken QMatch-maandomzet, dan krijgen ze het leasebedrag terugbetaald door Hartsant – en hebben ze een gratis leenauto voor hun klanten.

De modellen zijn naar keuze (en afhankelijk van de behaalde QMatch-omzet) een Volkswagen Up!, Peugeot 107, Peugeot 208 of Fiat 500. Aan elk model hangt een ander prijskaartje, te beginnen bij de Up! (maandelijks minimaal 1850 euro aan schadedelen).  De kleinste Volkswagen staat op de stand van QMatch (nummer 434, Schadeplein) tijdens Autoprof/Schadeherstel Hardenberg. Ook J & T Autolease is daar aanwezig.

Meer hierover in de beursbijlage van AM, die vrijdag verschijnt.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding