Schadeherstelbedrijven kunnen er professioneel klanttevredenheidsonderzoek combineren met de publicatie van scores & reviews. Twee grote ketens – UAS en ASN Groep – hebben zich al aangemeld. Zij hanteren de respectievelijke websites uas.tevreden.nl en asngroep.tevreden.nl. Ook alle andere herstelbedrijven kunnen zich laten beoordelen op dit onderzoeksplatform voor de schadebranche. 

In 2009 introduceerde Tevreden.nl het eerste onderzoeksplatform in de automotive: autobedrijf.tevreden.nl. Vandaag de dag maken meer dan vijfhonderd autobedrijven er actief gebruik van. Er zijn bijna honderdduizend klantbeoordelingen verwerkt.  In juni van dit jaar is ook autolease.tevreden.nl gelanceerd. In samenwerking met Vereniging Auto Van de Zaak worden alle leaserijders in Nederland naar hun mening gevraagd. Op basis van deze resultaten wordt de leasemaatschappij van het jaar gekozen.

Patrice van der Heiden, Platform Manager Automotive bij Tevreden.nl: "Consumenten geven steeds vaker online hun mening over producten of diensten. Niet alleen op autobedrijf.tevreden.nl zien wij een toename in aantal beoordelingen ook in andere branches stijgt het aantal reacties van klanten hard. Op autoschadeherstel.tevreden.nl zal dit niet anders zijn en wij verwachten dan ook een snelle groei te kunnen realiseren."