Kristal AquaGreen WB bestaat uit een assortiment van 64 toners en 1 thinner. Hiermee zijn er naar eigen zeggen meer dan 50.000 exacte kleurformules mogelijk, samen met een up-to-date kleurenmeng-software voor een perfecte kleurovereenkomst.

Het assortiment Kristal AquaGreen WB bestaat uit Solid Colours die zorgen voor een diepe glanzende kleur en een maximale kleurvastheid en duurzaamheid. "Metallics zorgen voor exacte overeenkomsten op moderne effect lakken en Pearlescents zijn speciaal ontwikkeld om het glinsterende effect van lichtbreking te maximaliseren", aldus Kristal Coatings. "Daarnaast zijn er Xirallics, speciaal ontwikkeld voor de extreme kleur intensiteit."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding