Volgens Martijn Boekhorst, directeur van ABS Boekhorst, zou deze sluiting verschillende oorzaken hebben. In een mailbericht aan relaties schrijft hij dat het vijfjarige huurcontract afloopt en dat het werkaanbod de laatste jaren flink is gedaald. Ook zou het bedrijventerrein waar het bedrijf gevestigd is, niet goed bereikbaar zijn. Boekhorst benadrukt in de mail dat er geen sprake is van een faillissement en dat deze sluiting alleen van toepassing is op de vestiging in Velp.

Boekhorst was niet bereikbaar voor commentaar, maar Ricardo Tankink, Operational Manager bij ABS Boekhorst, bevestigde desgevraagd de sluiting van de vestiging in Velp: "Er was gewoon te weinig werk. Voor de medewerkers hebben we ontslag aangevraagd."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding